Dedikált magyar klasszikusok: ismét online licitet hirdettek

Huszadik alkalommal szervezi meg a dedikált könyvek és kéziratok árverését az Antikvárium.hu online könyvkereskedés. Október 12–22. között több mint 200, a szerző vagy a szerzőhöz közel álló személy kézjegyével ellátott könyvritkaságra lehet licitálni.

Arany és Petőfi levelezése | Fotó: Antikvárium.hu

Október 12-től 22-ig zajlik a 20. Dedikált könyvek és kéziratok online árverése, melyet az Antikvárium.hu online könyvkereskedés szervez. Ez az év utolsóelőtti nagy licitje, melynek során a klasszikus magyar irodalom több mint 200 kézjeggyel elátott könyvritkaságáért szállhatnak versenybe az érdeklődők.

Az aukción szereplő összes tétel, mely egyaránt tartalmaz köteteket, kéziratokat és fényképeket is, személyesen megtekinthető október 12.–19 között Budapesten, a Soroksári út 18. szám alatt.

A licit online zajlik, és regisztráció szükséges hozzá. Az eredményekről e-mailben értesítenek minden résztvevőt. „Itt a soha vissza nem térő alkalom lecsapni Fekete István, Faludy György, Csoóri Sándor vagy Babits Mihály saját kézjegyével ellátott köteteire” – írják a szervezők.

Részletek az Antikvárium.hu weboldalán találhatók.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?