A filmkészítés iránt érdeklődő fiatalok jelentkezését várják a Filmtett alkotótáborába

A kolozsvári székhelyű Filmtett Egyesület meghirdette a 19. nyári filmkészítő workshopját, amelyet július 31. és augusztus 10-e között szerveznek meg Nyárádszentlászlón.

Az alkotótáborba olyan Kárpát-medencei 18 és 30 év közötti jelentkezőket várnak, akiket érdekel a filmkészítés. A sikeresen pályázók a táborban a filmszakma elismert szakembereitől tanulhatják meg a filmkészítés fortélyait. „A program alapvető szerkezete ezúttal is megfelel a hagyományosnak, a műhely miniatűr filmgyárként működik: a forgatókönyvíró-rendező, valamint az animációs csoport filmterveit a szintén táborlakó színészek, operatőrök, vágók, hangmesterek, rendezőasszisztensek, gyártásvezetők segítségével valósítják meg a záró esti bemutató előtt” – közölték a szervezők.

Fotó forrása Filmtett

A pályázók online jelentkezhetnek a filmtettworkshop.ro honlapján, március 12. éjfélig. A nyertesek ingyenesen vehetnek részt a workshopon, amelynek helyszíne a nyárádszentlászlói Pásztortűz Panzió lesz. A részletes pályázati felhívás, a táborban korábban megvalósult rövidfilmek és további információk elérhetőek a Filmtett Workshop honlapján.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?