Rock and roll életérzés és beat-kultúra a Partiumi Magyar Napokon

A metálzene és a rock and roll kedvelőinek is kedvez az idei Partiumi Magyar Napok. Szatmárnémetiben megelevenedik a beat-korszak, megidézik a „Király”, Elvis szellemét és a magyar thrash metal nagyágyúi is ellátogatnak az észak-partiumi városba.

A rock 'n' rollt átformáló és megtestesítő Elvis Presley halhatatlan slágereit játszó The Elvis Band koncertje lesz Szatmárnémetiben a 15. Partiumi Magyar Napok első nagy bulija, amelyre augusztus 19-én, pénteken 20 órától kerül sor a Széchenyi utcai színpadon, majd őket követi 22 órai kezdettel a magyarországi The Bits Beatles emlékzenekar.

A zúzósabb műfajt kedvelők számára, mivel a headbang sem hiányozhat a jubileumi PMN-ról, a magyarországi thrash metal nagyágyúi érkeznek Szatmárnémetibe. A Moby Dick koncertjére augusztus 21-én, vasárnap 22 órától kerül sor a Széchenyi utcai színpadon.

A magyar könnyűzene egyik színfoltja, a Ferenczi György és a Rackajam együttes ellenállhatatlan fúziós műfaja igazi csemegét tartogat a szatmáriaknak, zenéjükben keverednek a magyar népi elemek a rhytm&blues-zal, a funky-val, a reggae-vel és a hip-hoppal egyaránt. A koncertjükre augusztus 25-én kerül sor 21.30 perctől a Tűzoltótoronynál felállított színpadon. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?