Jótékonysági táncmaratonnal kezdődnek a Szigligeti Nyári Esték

Július 30-án jótékonysági táncmaratonnal kezdődik a Szigligeti Nyári Esték programsorozat Nagyvárad. A Szigligeti Színház és a Unique Dance Studio közreműködésében sorra kerülő eseményből befolyó összeggel a krónikus beteg gyermekek Yuppi Táborát kívánják támogatni a szervezők.

A táncmaraton hét órán keresztül, reggel kilenctől délután négyig zajlik majd a Nagyváradi Vár szabadtéri színpadán. Jelentkezni a simonnoemi@yahoo.com e-mail címen lehet, ugyanitt kérhetők további információk. A regisztrációs díj 10 lej, a helyszínen támogatói jegyek is válthatók 5 lejes áron.

A Szigligeti Nyári Esték további programjai között argentin táncelőadás (augusztus 15-én), színházi bemutató (Székely Csaba: Bányavirág, augusztus 19-én), valamint rendhagyó koncertek (operettelőadás Oszvald Marika, Peller Károly és Szendy Szilvi közreműködésében, valamint Koós János és Koós Réka fellépése) is helyet kaptak.

Kedvezőtlen időjárás esetén a szabadtéri előadások a Szigligeti Színház nagytermében kerülnek megrendezésre. A jegyértékesítés július 11-étől indul; a színház jegypénztára ebben az időszakban keddtől péntekig 14-19 óra között tart nyitva (román idő szerint). Jegyek továbbá online, a www.biletmaster.ro oldalon is kaphatók.

A Szigligeti Színház bérletesei jelentős kedvezményekben részesülne tavalyi, vagy tavalyelőtti bérletkártyájuk felmutatásával.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?