Elajándékoznád a születésnapod a Yuppinak?

Az egyes típusú diabétesszel élő gyerekek élményterápiás rekreációját szolgáló Yuppi Tábor vezetője úgy döntött, idén elajándékozza a születésnapját. László Zsuzsa arra kéri mindazokat, akik szeretnék ők néhány nap múlva felköszönteni: ne neki vegyenek ajándékot, hanem a Yuppinak.

„15 lej egy nyílvesszőnek az ára, 30 lej egy xilofon a zenefoglalkozáshoz, 50 lej egy gyerekevezőlapát, és 85 lejből már kijön egy gyerek teljes napos ellátása” - mondja a Yuppi táborvezetője a YouTube-on és Facebookon is közzétett videóban, amelyben ismertei a tábor történetét, célját, menetét.

http://www.youtube.com/watch?v=Fa3yA5dLo_8&feature=player_detailpage

A Yuppi Tábor célja, hogy a krónikusan beteg gyerekek izgalmas kihívásokkal teli foglalkozások során felfedezhessék és átléphessék határaikat, rájöjjenek arra, hogy a betegség a legfontosabb dolgokat nem veheti el tőlük, így is részük lehet számtalan kalandban, valódi örömökben.

László Zsuzsa ezért nem csak barátait, ismerőseit, rokonait szólítja meg, hanem mindenkit, aki szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minél több gyerek táborozhasson a Yuppival, és része legyen sok felszabadult, gyógyító nevetésben. Az adományozás történhet online is: csak kattintgatni kell. Aki pedig szeretné felajánlani saját születésnapját, erre is van lehetősége. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?