banner_Lby144CD_KUK_12_maszol-970_250.jpg
banner_JLt9ZURq_KUK_12_maszol-300_250.jpg

Mágnás Miska - a Harag György Társulat szilveszteri előadása

Korlátozott számban még kaphatók jegyek a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Mágnás Miska című, szilveszteri operett-előadására.

A 2015. december 31-én, este 6-tól kezdődő előadásra belépők elővételben kaphatók a színház Horea úti jegypénztárában, illetve a biletmaster.ro internetes jegyértékesítő oldal segítségével is beszerezhetők 50 lejes egységáron.

Az év végi előadás szereplői: Nagy Orbán, Bogár Barbara, Sándor Anna, Gaál Gyula, Orbán Zsolt, Méhes Kati, Frumen Gergő, Péter Attila Zsolt, Fehérvári Péter m. v., Kányádi Szilárd, Moldován Blanka, Bándi Johanna, Bodea Tibor, Gál Ágnes, László Zita, Marosszéki Tamás, Nagy Anikó, Poszet Nándor, Zákány Mihály és Varga Sándor.

Idén is élőzenei kísérettel szólalnak meg a magyar operett-irodalom legismertebb slágerei, olyanok, mint a Cintányéros cudar világ, illetve a Csiri-biri kék dolmány. A zenekar tagjai: Manfrédi Annamária (zongora, zenekarvezető), Anderco Péter m. v. (szólógitár), Sabo Marcel m. v. (basszusgitár), valamint Cserey Csaba m. v. (ütőhangszerek) és Székely Alpár m. v. (hegedű).

Az előadás rendezője Bessenyei István, a díszletét Fornvald Gréti tervezte, jelmezei Szabó Anna munkái. A produkció zenei vezetője és a színészek zenei korrepetitora Manfrédi Annamária, dramaturgja Bessenyei Gedő István, koreográfusként pedig Bordás Attila és Gabriela Tănase dolgozott az előadás létrehozásában. A rendező asszisztense Végh Balázs, az előadás ügyelője és súgója Varga Katalin.

Egy gróf és egy grófkisasszony, illetve egy lovászfiú és egy cselédlány rövid időre szerepet cserélnek. És ez lenne a legkisebb gond, ezután jön csak a valódi kalamajka… Cintányéros cudar világ, Hoppsza Sári és hasonló, közismert operettslágerek hangzanak el a Bakonyi-Szirmai-Gábor szerzőhármas szatirikus, ugyanakkor mulatságos történetében.

Kapcsolódók

banner_xODnunXR_NYAR ON F300x250 px.jpg

Kimaradt?