Sepsiszentgyörgyön lépnek fel a székely humor hírvivői

A XII. Erdélyi Humorfesztivál két győztese érkezik Sepsiszentgyörgyre július 16.-án. A tehetségkutató verseny első és harmadik helyezettjének produkciója lesz látható és hallható az Energy Club-ban a Szitakötő ifjúsági műsor szervezésében.

 András Előd, a fesztivál nyertese és szintén dobogós barátja, Molnár Arnold este kilenc órától tornáztatja meg a kíváncsiak nevetőizmait. Ezt követően pedig átadják a színpadot a meghívott sztárvendégeknek, az Open Stage-nek, a jól ismert hazai paródiaegyüttesnek.

A Stand-up estre a beugró 10 lej, amelyet a helyszínen lehet megvásárolni. A belépő egyben érvényes az eseményt követő After Partyra is. A hangulatot fokozza Dj.Csia, aki nem első alkalommal jelenik meg a keverőpult mögött  a Szitakötő ifjúsági műsor rendezvényein.

A XII. Erdélyi Humorfesztivál első helyezettje sepsiszentgyörgyi.  András Előd jelenleg a csíkszeredai Sapientia – Erdélyi Magyar Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzatának elnöke, számos háromszéki ifjúsági szervezet aktív tagja, végzett szociális munkát önkéntesként, de dolgozott külföldön a vendéglátóiparban,  egy focicsapat remek kapusa és hosszú még a sor, amivel be lehetne mutatni. Fiatal kora ellenére lesz mit mesélnie 2015. július 16-án este kilenc órától az Energy Club-ban.

„Fontosnak tartjuk, hogy a székely humor újból főszerepet játszó tényező legyen Sepsiszentgyörgyön, de Székelyföld más városaiban is. A humornak előkelő helye van a székelység körében és mi ennek a hírvivői szeretnénk lenni” – nyilatkozta András Előd, a 12. Humorfesztivál győztese.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?