Új helyszínnel bővül idéntől az Erdélyi Humorfesztivál

Április 23–26. között Marosvásárhelyen, Kolozsváron, Kézdivásárhelyen, illetve idéntől Medgyesen is a nevetésé lesz a főszerep az Erdélyi Humorfesztiválon. A rendezvény tizenkettedik kiadását az RMDSZ Főtitkársága és a Comedy Company (György Botond és Kun Zsolt) szervezi. Íme a program:

Marosvásárhely

Április 23., csütörtök, Maros Művészegyüttes terme, 18 óra

Marosvásárhelyen startol a 12. Erdélyi Humorfesztivál, ahol bemutatkozik Beliczai Balázs, Magyarország egyik piacvezető stand up-komikusa, a Showder Klub fellépője, aki maga is humorfesztiválon kezdte pályafutását. Szókimondó humorista, aki nem ismer tabutémát és lehetetlent: műsoraiban volt már Orbán Viktor és tudja, hogyan szólal meg Fekete Pákó GPS-e.

Az est második fellépője Tóth Edu, aki képtelen egy pillanatra is megnyugodni, mindig izgul, hadar, dadog, lelkesedik. Író és humorista, aki leginkább író szeretne lenni. És humorista. Az estét a Comedy Company, a 2015-ben alakult páros zárja: György Botond és Kun Zsolt.

A csütörtöki Humorfeszt programra belépőket (20 lej) elővételben a Maros Művészegyüttes jegypénztáránál, a G. Caféban, a La Frog-ban és a biletmaster.ro honlapon lehet váltani. 

Medgyes

Április 24., péntek, Medgyes, Traube Terem, 18 óra

 Új helyszínnel jelentkezik a 12. Erdélyi Humorfesztivál, Medgyesen is szórakoztatja a nagyérdeműt Beliczai Balázs, Magyarország egyik piacvezető stand up-komikusa, a Showder Klub fellépője, aki maga is humorfesztiválon kezdte pályafutását. Az est második fellépője Tóth Edu, író és humorista.

A pénteki Humorfeszt programra belépőket (20 lej) elővételben a Millenium Házban és a biletmaster.ro honlapon lehet váltani. 

 

Kolozsvár

Április 24., péntek, Victoria Mozi, 18 óra 

 Színpadra lépnek az Erdélyi Humorfesztivál megálmodói és ötletgazdái, a Bon-bon díjas és Karinthy-gyűrűs humoristák, Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, azaz a Szomszédnéni Produkciós Iroda.

Az est második sztárfellépője ott született, ahol Mátyás király, ő a III. Erdélyi Humorfesztivál győztese, a Showder Klub sztárja, a Rádiókabaré fellépője, gyorsbeszédéről híres humorkülönlegesség: Felméri Péter. Őt követi a csíkdánfalvi kultúrigazgató, az egyetlen humorista, akinek külön titkárnője van, a Comedy Central állandó fellépője, volt már dj és hangtechnikus, a székely komikus: Zsók Levente.

A nagy dobpergés előtt még megmozgatja a rekeszizmokat az Open Stage, majd kezdetét veszi a Humoristák versenye. Az estét a Comedy Company, a 2015-ben alakult páros zárja: György Botond és Kun Zsolt.

 

Április 25., szombat, Florin Piersic Mozi (volt Republica Mozi), 18 óra

 A kolozsvári Humorfeszt gálán megmutatja tehetségét Beliczai Balázs, az est második fellépője Tóth Edu, majd a 12. Erdélyi Humorfesztivál nyertese és a Comedy Company lép fel.

A Humorfeszt kolozsvári programjaira napijegyeket (20 lej) és bérleteket (35 lej) elővételben a Bulgakov kávéházban, a Florin Piersic Moz jegypénztáránál, illetve a biletmaster.ro honlapon lehet váltani.

 

Kézdivásárhely

Április 26., vasárnap, Vigadó Művelődési Ház, 18 óra

 A tavalyi sikerek után újra a Vigadó Művelődési Ház színpadán az Erdélyi Humorfesztivál. Megmutatja tehetségét Beliczai Balázs, Tóth Edu és a Comedy Company, a 2015-ben alakult humorpáros: György Botond és Kun Zsolt.

A vasárnapi Humorfeszt programra belépőket (20 lej) elővételben a Vigadó Művelődési Ház jegypénztáránál és a biletmaster.ro honlapon lehet váltani.  

Tóth Edu Beliczai Balázs Felméri Péter György Botond  Kun Zsolt Open Stage Szomszédnéni Produkciós Iroda Zsók Levente

Kimaradt?