Véget ért a rémálom: elfogták a feleségét elrabló és megerőszakoló férfit

Elfogtak egy férfit, aki autójába kényszerítette, megöléssel fenyegette és megerőszakolta feleségét – tudatta a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy egy otthonától távol került, kétségbeesett nő kért segítséget egy élelmiszerbolt eladójától július 12-én.

A nyomozás adatai szerint a nőt munkából hazafelé menet, otthonához közel várta külön élő férje, megölelte, majd a következő pillanatban egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal felnyalábolta a lábait és betuszkolta kocsijának csomagtartójába.

Fotó: police.hu

A nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott szabadulni. A férfi egy domonyvölgyi erdős területen engedte ki a nőt, ahol kést rántott, megöléssel fenyegette, majd megerőszakolta.

A történtek után a nőt beültette maga mellé, majd elindultak a Duna túloldalára. Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de hiába kért üvöltve segítséget, közelében senki nem mozdult. Az emberek végignézték, amint a férj elkapja őt, visszarángatja a kocsiba és elszáguld.

Nem sokkal később egy bolti eladónő karolta fel az áldozatot, falusi üzletébe tért be vásárolni a férj és megfélemlített felesége. A nő rettegve és reszketve hadarta el: férje elrabolta és meg akarja ölni. Perceken belül rendőrök lepték el az üzletet és környékét, a nő egyenruhások védelmébe, férje nyomozók őrizetébe került.

A férfi – miután elfogták – panasszal élt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekmények közül a személyi szabadság megsértését részben elismerte, a szexuális erőszakot és a késsel fenyegetést azonban tagadta, szerinte békülős együttlét volt, amibe neje beleegyezett.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az azóta letartóztatott férfival szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?