banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

Tömegkarambol az autópályán: 137 autó ütközött össze, hat személy életét veszítette (VIDEÓ)

Az ütközések következtében több mint száz jármű torlódott fel és ütközött egymásba, mindkét irányban lezárták az autópályát – közölték a hatóságok. A Missouri állambeli Charleston közelében ütközött egymásnak 135 autó, vélhetően a ködös időjárás miatt. A tömegkarambol következtében hatan életüket vesztették.

Csütörtök reggel egy tömeg balesetben hat ember életét vesztette, és a becslések szerint 135 jármű ütközött egymásba majd torlódott fel a Missouri délkeleti részén található Interstate 57-es úton, Charleston közelében. Az autópályát mindkét irányban órákra lezárták – közölték a hatóságok a Híradó.hu szerint.

Fotók: Facebook

A baleset okának kivizsgálása folyamatban van, de a hatóságok úgy vélik, hogy a ködös időjárási körülmények okozták a balesetet. Információk szerint, egy sofőr hirtelen nagyot fékezhetett az úton, azonban a köd miatt a mögötte jövő autó későn reagált, így láncreakcíót okozva több mint 100 autó ütközött egymásba.

A katasztrófaelhárításban legalább 20 ügynökség, több mint 20 mentőautó, két mentőhelikopter, valamint a helyi mezőgazdasági termelők is segítettek a kialakult tüzek megfékezésében.  a A tűzoltók hat órán át voltak a helyszínen – mondta Britton H. Ferrell, a Mississippi megyei seriff nyilatkozatában.

Kapcsolódók

Kimaradt?