Harmincezer dollárt kell kifizessen a 27-szeres angol válogatott a kutyája megtalálójának

Egy amerikai bíróság arra kötelezte David Sturridge-et, a Liverpool egykori csatárát, hogy fizessen ki 30 ezer dollárt annak a rappernek, aki megtalálta elveszett kutyáját, számolt be a dailymail.co.uk.

Sturridge, aki most Ausztráliában játszik, 2019-ben posztolta ki, hogy Los Angeles-i házából ellopták pomerániai törpespiccét, Luccit. „Bármennyit fizetünk a kutyáért, aki visszahozza, kap húsz, vagy harmincezret, vagy akármennyit” – írta a 32 éves csatár, aki a segítségkérés mellett megmutatta azt a videót is, amelyen az látszik, hogy három csuklyás férfi betör a labdarúgó otthonába.Daniel Sturridge, még a Liverpool játékosaként/Fotó: Wikipedia

Sturridge kutyáját a Killa Fame művésznéven tevékenykedő rapper találta meg, és azt vissza is szolgáltatta tulajdonosának. Sturridge nyilvánosan megköszönte a segítséget, de mint kiderült a tekintélyes összegű jutalomra vonatkozó ígéretét nem teljesítette. A rapper bírósághoz fordult, s az most a felperes javára döntött, azaz Sturridge-nek 30 ezer dollárt kell fizetnie.

„Remélem, hogy nem próbál meg fellebbezni, hanem fizet. El vagyok ragadtatva, több mint egy éve harcolok az ügyért, el sem hiszem, hogy véget ért. Amikor megtaláltam a kutyát, azt hittem, hogy jobbra fordul az életem” – nyilatkozta Washington az ítélet kihirdetését követően.

Sturridge számára nem jelenthet gondot az összeg kifizetése, karrierje során ugyanis sokmillió dollárt keresett meg. A támadó az FC Liverpool mellett játszott a Bolton Wanderers, a West Bromwich Albion és a Trabzonspor csapatában, jelenleg a Perth Glory játékosa.

Kapcsolódók

Kimaradt?