3 643 doménnév van Donald Trump tulajdonában

Több mint háromezer, egészen pontosan 3 643 webcím van Donald Trump amerikai elnök tulajdonában. Vannak közöttük egészen meredekek is...

A CNN Money információi szerint Donald Trump amerikai elnök az elmúlt 20 éve alatt becsületesen bevásárolt doménnevekből. Az amerikai hírtelevízió gazdasági részlege szerint a New York-i ingatlanmogul 3 643 internetes tarománynévre tette rá a kezét.

Övé a TrumpEmpire.com, TrumpBuilding.com, TrumpOrganization.com doménnevek, amelyeket bizniszeinek használ. Viszont vannak tulajdonában olyan tartománynevek is - TrumpNetworkFraud.com, TrumpPyramidScheme.com, TrumpNetworkPonziScheme.com, TrumpNetworkSucks.com, TrumpNetworkMarketingFraud.com - amelyeket egyértelműen azért vásárolt meg, hogy ne használhassák fel őket a lejáratására.

Szakértők szerint ha valaki vette volna a fáradtságot, hogy alaposabban megvizsgálja a Trump tulajdonában levő doménneveket, akkor már évekkel ezelőtt fény derülhetett volna arra, hogy az ingatlanmogul már 2012-ben fontolgatta azt, hogy induljon az elnökválasztáson, ugyanis ekkor szerezte meg a VoteAgainstTrump.com (SzavazzTrumpEllen.com) című tartománynevet. 

Kimaradt?