Az M1 szerint elfogták a Teréz körúti robbantót

Az M1 aktuális csatorna információi szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) szerdán elfogta a szeptember 24-i Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét. Hasonlóképpen értesült a 24.hu és a Ripost hírportál is. 

Az MTI több forrásból is megpróbálta megerősíteni az információt, sikertelenül. A TEK nem erősítette meg és nem cáfolta az információt, a Központi Nyomozó Főügyészséghez (KNYF) irányította az MTI-t.

Nagy Andrea, a nyomozást vezető KNYF szóvivője annyit válaszolt az MTI-nek, hogy jelenleg a nyomozás állásáról semmilyen tájékoztatást nem kíván adni.

A Keszthelyi Televízió szerdán közölte a Facebook-oldalán, hogy TEK-esek és rendőrök zárták le Keszthelyen a Borbás Vince sétányt, és egy piros autót vizsgálnak. "Sajtóhírek szerint a Teréz körúti robbantót elfogták a mai nap, értesüléseink szerint Hévízen. Keszthelyen a feltételezések alapján a robbantóval kapcsolatba hozható személy(eke)t fogták el" – közölte a televízió. 

A Teréz körút Király utcai kereszteződésében szeptember 24-én, 22 óra 36 perckor robbant bomba, egy házi készítésű szerkezet. Két rendőr sérült meg, egyikük életveszélyesen, társa pedig súlyosan. Papp Károly, országos rendőrfőkapitány a támadás másnapján azt mondta, ki akarták végezni a rendőreit.

Cikkünk frissül

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?