Közzétették a budapesti robbantásról készült videót

Közzétett egy videofelvételt és több fotót a rendőrség a szombat esti Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjéről a honlapján, a police.hu-n hétfő délután.

A police.hu-n látható egy 18 perces videó, amelyet egy térfigyelő kamera rögzített, és a helyszínt mutatja. A felvételen látható a feltételezett elkövető, a megsérült rendőrök és a robbanás is. A videó végén látható egy férfi, aki többször a kezében tartott csomagba nyúl, a robbanás előtt egy kapualjba húzódik, majd azt követően elindul a földön fekvő rendőrök felé.

Az Országos Rendőr-főkapitányság hat fotót is közreadott a feltétezett tettesről. A rendőrség közölte: az ismeretlen férfi körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év körüli, az elkövetéskor világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.

Papp Károly országos rendőrfőkapitány 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki - emlékeztettek. Közölték továbbá: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Mint korábban megírtuk, robbanás történt szombat késő este a budapesti Teréz körút és a Király utca kereszteződésében lévő egyik földszinti üzlethelyiségben. Két rendőr megsérült, a mentők kórházba szállították őket.

Kapcsolódók

Kimaradt?