banner_Lby144CD_KUK_12_maszol-970_250.jpg
banner_JLt9ZURq_KUK_12_maszol-300_250.jpg

FRISSÍTVE - Súlyos gondokkal küzdött kedd reggel a WhatsApp, mintegy két órán át nem működött az üzenetküldés

Összeomlott kedd reggel a WhatsApp üzenetküldő program, így a felhasználók sem fogadni, sem pedig elküldeni nem tudják az üzeneteiket. FRISSÍTÉS: Mintegy két órát tartott a szünet. 

A Down Detector szerint a problémák kedden 9.40 körül jelentkeztek, a világ minden tájáról érkeztek felhasználói panaszok, melyek szerint nem tudnak üzeneteket küldeni és nem tudtak csatlakozni az applikációra, néhány felhasználó pedig arról számolt be, hogy problémái vannak az üzenetek fogadásával.

Illusztráció forrása: Pexels

Romániából egy óra leforgása alatt több mint 1800 felhasználótól érkezett panasz, a legtöbbjüknek az üzenetküldés sikertelensége miatt volt kifogása. Az Egyesült Államokból több mint 6800, Olaszországból több mint 17 ezer, az Egyesült Királyságból több mint 43 ezer, Franciaországból pedig több mint 4200 jelentés érkezett.

A Down Detector egy olyan weboldal, amely valós idejű információkat nyújt a felhasználóknak a különböző webhelyek és szolgáltatások állapotáról.

FRISSÍTÉS: Közel két órával azután, hogy már nem lehetett használni, a WhatsApp online üzenetküldő alkalmazás a legtöbb felhasználó számára helyreállt. 

Bár voltak olyan esetek, amikor a betöltés lassú volt, a legtöbb felhasználó újra képes volt használni az alkalmazást. 

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?