Rihanna, Andrea Bocelli és Justin Bieber is fellépett egy milliárdos csemete esküvői partiján

A vőlegény apja az indiai Mukesh Ambani, akinek a vagyonát 115 milliárd dollárra becsülik.

Nősül a világ 11. leggazdagabb emberének, Mukesh Ambaninak a legkisebb fia: Anant Ambani hamarosan feleségül veszi gyerekkori szerelmét, Radhika Merchantot. Az esküvőt hónapok óta tartó bulisorozat előzi meg, amelyen egy sor világsztár lépett már fel eddig is – írja a BBC alapján a hvg.hu.Justin Bieber | Fotó: Facebook/Justin Bieber

A pár esküvő előtti első partiján – amelyre meghívták többek között Mark Zuckerberget, Bill Gatest és Ivanka Trumpot is – Rihanna szerepelt, a másodikon – egy földközi-tengeri körúton – a 90-es évek tini szívtiprói, a The Backstreet Boys, valamint Katy Perry és Andrea Bocelli, a legutóbb pedig Justin Bieber köszöntötte a leendő ifjú párt.

Maga a lagzi még csak ezután, most hétvégén következik, így világszerte árgus szemekkel figyelik az erre szakosodott csoportok, hogy ott kik lépnek fel. Az interneten terjedő pletykák szerint Adele lehet a meglepetésvendég, de ezt egyelőre senki nem erősítette meg.

 Úgy tűnik, Mukesh Ambani számára a pénz nem számít, ha a gyerekei esküvőjéről van szó: a lánya menyegzőjén Beyoncé volt a vendég.

Ambaninak, az olaj- és gázipari, távközlési, kiskereskedelmi és pénzügyi szolgáltatásokban érdekelt Reliance Industries vezetőjének a Forbes 115 milliárd dollárra becsülte a nettó vagyonát.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?