Mi fér bele egy kávéba? Rácz Norbert unitárius lelkésszel készült interjúnk szombaton délelőtt vált elérhetővé a YoutTube-csatornánkon

Advent második vasárnapjára készülünk és ebben az időszakban a várakozás hangulata, a befelé fordulás és az elcsendesedés kellene vezessen bennünket. Azért csak kellene, mivel nagyon sok esetben sajnálatos módon ez nem feltétlenül sikerül.

Hogy miért, annak több oka is van, de amire talán elsősorban visszavezethető, az a mára már közhelyessé vált megállapítás, hogy a hihetetlenül felgyorsult világunk ezt egyszerűen nem teszi lehetővé. De vajon tényleg így van ez? Erről kérdeztük egy kávé mellett Rácz Norbert unitárius lelkészt, akivel több vetületét is megvizsgáltuk a keresztény kultúrkörben elterjedt ünnepi időszaknak. Tartalmas beszélgetés kerekedett ki ezúttal is, amelyből több fontos tanulság is levonható. Tartsatok velünk!

Videónk szombaton 11 órakor válik elérhetővé, kattintsatok a YouTube-csatornánkra, majd a feliratkozás fülre, ha nem szeretnétek lemaradni!

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?