banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_nwQSwVIi_GOOGLE_728x90.gif
banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Bemutatja az Apple az új iPhone-jait, érkezik a 13-as

Kedden mutatja be az Apple idei új iPhone-jait, de egy felmérés azt mutatja, hogy a nagy leleplezés előtt néhány órával még nem túl nagy a lelkesedés és a váltásra való hajlandóság, írja a hvg.hu portál.

Az Apple nagyon reméli, hogy sokan fogják lecserélni régebbi készülékeiket az új iPhone 13-ak valamelyikére. Ez talán így is lesz majd, ha valóban megismerik a felhasználók az újdonságokat, viszont egyelőre nem látszik, hogy sokan váltanának az új eszközökre.

A háttérben a már kiszivárogtatott jellemzők állhatnak, amelyek arról tanúskodnak, hogy ugyan lesznek fejlesztések a funkciókban és a motorháztető alatt is, azonban ezek nem annyira vonzók a felhasználók számára, hogy azonnal lecseréljék régi készülékeiket.

Fotó: Unsplash | Daniel Romero

Savings nemrégiben 1500 iPhone-felhasználót faggatott, és csupán a 10 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy váltana az iPhone 13-ra. 26 százalék még nem döntött, 46 százalék pedig egyáltalán nem tervezi, hogy új iPhone-t fog vásárolni. Meglepő módon, akik váltanának, azoknak viszonylag friss modelljük (33 százalékuknak egy évnél fiatalabb készülékük) van, viszont úgy érzik, megéri a csere a műholdas képességek, a továbbfejlesztett kamerák, illetve a nagyobb akkumulátor miatt.

Bár 10 százalék nem hangzik túl biztatóan, azonban 116 millió amerikai iPhone-felhasználóval számolva ez is sok millió biztos eladást jelenthet, és akkor még nem is beszéltünk a bizonytalanokról. Ezzel együtt nem biztos, hogy az Apple is ennyire pozitívan értékeli e hírt, különös tekintettel arra, hogy Cupertinóban nagyon szeretnék, ha az iPhone 12-knél tapasztalt frissítési szuperciklus az iPhone 13-ak esetében is folytatódna.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_y97vR58b_970x250.png

Kapcsolódók

Kimaradt?