Így néz ki az iPhone 11 – nem mindenki örül a változásoknak

A legújabb iPhone-ok sokat hangoztatott újítása a kamerák köré összpontosul, ugyanis teljes mértékben megváltoztatják, mondhatni „eltorzítják” a megszokott, csinos küllemet – közölte a hvg.hu portál.

Az új modellek hátán egy külön kockában sorakoznak majd a szenzorok. A hírt az Übergizmo technológiai blog osztotta meg, s bár még nem hivatalos, Marques Bownlee új videója pontosan bemutatja az iPhone 11 úgynevezett dummy változatait.

Az új kiadás legfőbb érdekessége tehát a hátlapon található: az annak nagy részét betöltő „szigetecske” szembetűnő, ugyanakkor riasztó is, hiszen az Apple nemcsak három szenzort zsúfol a fekete négyzetbe, hanem még a vakut is abba helyezi. A videó alatti kommentek egyértelműen jelzik, az iPhone-rajongókat nem nyűgözte le az újítás, mi több: egyáltalán nem szimpatizálnak a jelenséggel.

Pozitívumként említhető, hogy a kamerákat befogadó rész nem türemkedik ki a készülékházból, így a sérülés esélye jóval kisebb.

A hagyományosan szeptemberben bemutatkozó modellek másik nagy újdonsága a zenekedvelőknek jöhet jól: az új iPhone-okhoz állítólag két AirPodsot is lehet majd csatlakoztatni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?