Megérkezett az Apple három új készüléke

A tavalyi rendezvényhez hasonlóan idén is három új telefonmodellt leplezett le az Apple.

Elsőként az tavalyi év csúcsmodelljének ráncfelvarrott változatát mutatták be, az iPhone XS-t. A külsőt meghagyták az iPhone X dizájnnal megegyezőnek, a hardver a trendnek megfelelően tovább erősödött az új 8 magos A12 Bionic chip-nek köszönhetően, amit szintén egy új 4 magos grafikus egységgel egészítettek ki.

A memória mennyiségét tovább növelték, és a belső tárhely kapacitása is 512Gb-ra módosult. Az új Smart HDR hátlapi kamerának köszönhetően pedig az okostelefonok között egyedülállóan változtathatjuk az elkészült képek fókuszát is. A készülék DualSim telefonként tud működni egy fizikai Sim kártyával és egy eSIM kártyának köszönhetően.

A készülék árai a belső tárhely méretétől függően 999 és 1349 dollár között mozognak, ez 3980 és 5370 lej.

iPhone XS Max

Nagyon úgy tűnik, hogy az Apple nem szeretné elveszteni a nagyobb kijelzőt használó felhasználókat, ezért bemutatta a 6,5 col-os iPhone XS Maxot. A kijelző szinte keret nélküli, és a hasznos kijelző/előlap arány 95% fölé emelkedett.

A készülék árai a belső tárhely méretétől függően 1099 és 1449 dollár között lesznek, ez 4380 és 5770 lej között mozog.

iPhone XR

Az Apple bemutatta valószínűleg az idei év slágertermékét és a hozzá tartozó különlegesnek tervezett iPhone XR tok hátlapokat is. Az okostelefon méretében az XS és az XS Max közé esik, azonban kamerája csak egy optikás és hardver fronton is csekélyebb teljesítményt képes felmutatni. A fentiekért cserébe, azonban árban egy sokkal kedvezőbb készüléket kapunk. amely ráadásul 90 perccel jobb akkumulátor időt nyújt a tavalyi iPhone 8 Plus-nál.

A legolcsóbb XR 2980 lej, azaz 749 dollár lesz, a legdrágább 3580 lej, azaz 899 dollár.

Mindhárom új modell esetében az Apple elhagyta a TouchID-névre keresztelt, az iPhone 5S óta meghatározó képernyő feloldási rendszert, és az újabb készülékek már csak FaceID, azaz arcfelismerő rendszerrel szereltek lesznek, aminek az Apple tovább növelte a hatékonyságát.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?