banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Ukrán jelzésű személyautó ütközött kamionnak a Hargita megyei Marosfőnél

Teherautónak ütközött egy személygépkocsi a Hargita megyei Marosfő közelében, az E578-as számú európai úton hétfőn este. A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint négy személy sérült meg, mindannyian ukrán állampolgárok.

Amint a hatóságok tájékoztattak, az ukrajnai jelzésű személyautó a megengedettnél gyorsabban hajtott, egy kanyarban megcsúszott, átsodródott a menetirányával ellentétes sávra és frontálisan nekicsapódott egy szemből érkező kamionnak.

A baleset következtében a kisautó négy utasa sérült meg, a teherautó vezetője nem szorult orvosi ellátásra. A rendőrségi közleményben megjegyzik, hogy az út a jelzett szakaszon nem volt jeges. A forgalom mintegy 40 percig állt a baleset után, aztán egy ideig félsávos útlezárás mellett haladt.

A Hargita Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség tájékoztatása szerint mind a négy áldozat eszméleténél volt, amikor az egy rohammentős és a három mentőszolgálati autó a helyszínre sietett. Három áldozatot a Gyergyószentmiklósi Városi Kórházba, egy személyt pedig a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba szállítottak.

(Címlapkép: Maszol)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?