banner_MpsidwSE_970x250_Haromszek.jpg
banner_3lV7MYIa_300X250_Haromszek.jpg

Terepmotoros rendőrök fogták el a Fehér megyei erdőben bujkáló gyilkost

Elfogta kedden egy Fehér megyei erdőben két rendőr egy gyilkosság országosan körözött elkövetőjét. A férfi a volt barátnője új kedvesét ölte meg féltékenységi rohamában.

A hírtelevíziók beszámolója szerint a gyilkosság hétfő hajnalban történt a Fehér megyei Szászsebes közeli, Rehó nevű faluban. A férfi az éjszaka leple alatt felkereste a volt barátnőjét, aki egy 21 éves fiatalemberrel tartózkodott a házban. Féltékenységi rohamában késsel támadt rájuk: a lányt súlyosan, a fiút halálosan megsebesítette, majd elmenekült.

Știre de senzație în presă! Doi polițiști pe motoare l-au căutat pe criminalul din Alba Nu, să nu înțelegeți că Poliția...

Közzétette: Sindicatul Europol – 2021. április 20., kedd

Az Europol rendőr szakszervezet beszámolója szerint az országosan körözött férfit két fiatal rendőr fogta el, akik saját tulajdonú terepmotorjaikkal átfésülték a falu környékén lévő erdőket. A gyanúsítottra mintegy 10 kilométerre a helyszíntől találták rá. Ártalmatlanították és fogdába vitték.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Keddi Facebook-bejegyzésében a szakszervezet reményét fejezte ki, hogy feletteseik nem fogják megbüntetni a két rendőrt, amiért nem viseltek egyenruhát az akciójuk közben, hanem „az általában csak a parancsnokokhoz közeli személyeknek járó” prémiumra javasolják őket.

Kapcsolódók

Kimaradt?