Súlyos égési sérülést elszenvedett férfira találtak rá az út mellett az éjszaka

Súlyos égési sérülésekkel találtak rá egy 30 éves férfira az út mellett, Beszterce Szászbudak felőli kijáratánál vasárnap éjszaka. Az áldozat testének mintegy 75 százaléka égett meg.

A helyszínre kisiető mentősök azonnal kórházba szállították a súlyos állapotban lévő férfit, akiről később derült ki, hogy nem helyi, hanem Dolj megyében, Poiana Mare településen van a lakhelye.  A Beszterce-Naszód Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával.

A Beszterce-Naszód Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség közleménye szerint a férfinek harmadfokú égési sérülései vannak a testfelületének háromnegyedén. Állapota annyira súlyos, hogy a kórházban az orvosoknak intubálniuk kellett, az intenzív osztályon ápolják.

Szászbudak polgármestere úgy nyilatkozott a bistriteanul.ro hírportálnak, hogy egyelőre nincs magyarázat az esetre, ugyanis a környéken nem jelentettek tűzesetet. A feltételezések szerint azonban a férfi saját kezűleg akart véget vetni az életének, mivel a közelében egy üzemanyagos tartályt is találtak.  

(Címlapkép: Maszol)

 

Kapcsolódók

Kimaradt?