Kórházba kellett szállítani az édesanyát, a mentősök etették és fürdették meg 3 gyermekét

A magyarországi Országos Mentőszolgálat megható történetről számolt be Facebookon. Mint írják, egyedül volt otthon három kisgyerekével az a nyugat-dunántúli édesanya, aki múlt héten kérte a mentők segítségét, mert este hirtelen rosszul lett.

A mentésirányító azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet és egy távolabbi esetkocsit, amelyek percek alatt helyszínre is értek. A szakemberek megvizsgálták és ellátták a nőt, ám további vizsgálatokra is szükség volt, ezért kórházba szállítani.

Az OMSZ azt írta, a beteg hosszas győzködés ellenére sem akart a mentőkkel tartani, mondván, nincs, aki vigyázzon a kicsikre.

"Aggódó bajtársaink ekkor a mentésirányítás segítségét kérték, ahonnan rögtön értesítették a másik faluban élő rokonságot. A családtagok el is indultak, hogy gondoskodjanak a gyermekek felügyeletéről, a beteggel már nem várhattak tovább. Amíg az esetkocsi kórházba szállította a stabil állapotú, 35 év körüli édesanyát, a helyszínen maradó mentőegység rutinos életmentői megvigasztalták a riadt kisgyermekeket és befejezték a vacsoráztatást. A mentők még a fürdetést is megkezdték, amit végül a segítőkész rokonok folytattak. Mielőbbi felépülést kívánunk! A mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írták bejegyzésükben.

 

banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?