Súlyos bűncselekmény a tengerparton: a tettes megölt egy férfit és a lányát megerőszakolta

FRISSÍTVE: Nagy erőkkel keresnek a hatóságok egy férfit, aki a Konstanca megyei, tengerparti Corbu településen csütörtökről péntekre virradó éjszaka behatolt egy család otthonába, ahol megerőszakolt egy lányt, a lány apját pedig megölte.

FRISSÍTÉS 1.: A rendőrség elfogott egy férfit, akit a nemi erőszak és gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak. Kihallgatása folyamatban van. FRISSÍTÉS 2.: Az elfogott férfi beismerte tettét, és bizonyos körülményekről is bászmolt. FRISSÍTÉS 3.: Többek között az is bevallotta, hogy azért tört a szomszédaihoz, hogy pénzt szerezzen drogra, és dühében, hogy csak 250 lejt talált, megerőszakolta a 20 éves lányt, és leszúrta az apát.  

Lucian Bode belügyminiszter úgy nyilatkozott, hogy a nyomozók néhány óra múlva elfogják a tettest.

A gyilkosság az elmúlt éjszaka történt a tengerparti községben. Egy férfi, arcát teljesen elfedő maszkban, behatolt egy házba, leszúrta a 41 éves családapát, megkötözte a feleségét és megerőszakolta a lányukat.

A belügyminiszter az ügy kapcsán közölte, a nyomozó hatóságok kihallgattak két tanút, akik a házban voltak a gyilkosság elkövetésekor. Van néhány gyanúsított, és véleménye szerint már csak órák kérdése, hogy megtalálják a tettest.

Az még nem derült ki, hogy mi volt az erőszak és a gyilkosság indítéka, tette hozzá Bode.

(Címlapkép: Román Rendőrség/Facebook)

Kapcsolódók

Kimaradt?