banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Pert vesztett a fia ellen Csép Andrea – állást foglalt az ügyben a képviselő

 

Megszólalt csütörtökön Csép Andrea képviselő annak kapcsán, hogy az egyik nagykorú fia beperelte, amiért tavaly augusztusban nem utalta át neki az anyagi kötelezettségeinek megfelelő összeget. Korábban emiatt a sajtóban támadták az RMDSZ-es politikust.

„Közszereplőként, munka- és szociális ügyekkel foglalkozó szakpolitikusként nyíltan szeretném a közvéleményt tájékoztatni a Bazsi fiam által elindított bírósági eljárás ügyében, még akkor is, ha ez a téma teljes mértékben magánügy” – írta Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében a politikus.

Csép Andrea közölte, korábbi férjétől közös megegyezéssel elváltak, és három, nagykorú gyerekük van, egy lányuk és két fiuk. Emlékeztetett: mint minden válás esetében, a szülőnek nemcsak morális, hanem anyagi kötelezettségei is vannak a gyerekei iránt (vagyis támogatja őket tanulmányaik elvégzéséig – szerk. megj.). „Mindezeket maximálisan legjobb tudásom szerint teljesítettem a közös megegyezés alapján” – szögezte le a képviselő.

HU/RO ????????A tisztánlátás érdekében írom az alábbiakat. Közszereplőként, munka- és szociális ügyekkel foglalkozó...

Közzétette: Csép Éva Andrea – 2021. január 7., csütörtök

A politikus hangsúlyozta, nem követett el törvénytelenséget. A rá eső anyagi kötelezettségeinek az évek alatt mindig eleget tett, a válást követően is, ám tavaly augusztusban, „nevelési szándékkal”, valóban nem utalta át a megfelelő összeget a fiának. „Közben rájöttem, hogy ez nem járható út, ezért szeptemberben pótoltam az elmaradást. Októberben azonban mégis megtörtént a feljelentés, és elindult a per, amelyet alapfokon elveszítettem” – számolt be Csép Andrea.

Közölte azt is: nem kíván fellebbezni, az ügyet részéről ezennel lezártnak tekinti, és kér mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben a gyerekei, a családja nyugalma érdekében. „Őszintén bánt, hogy ezt az ügyet nem tudtuk családon belül rendezni. Mindezek ellenére büszke vagyok a fiamra, arra, hogy egy céltudatos, határozott felnőtt vált belőle” – zárul a képviselő bejegyzése.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_LsIDgb8C_webbanner_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?