banner_MpsidwSE_970x250_Haromszek.jpg
banner_3lV7MYIa_300X250_Haromszek.jpg

Online mutatják be a Sapientia EMTE Kolozsvári Karát

Ismét online nyitja meg kapuit a Sapientia EMTE Kolozsvári Kara április 26–30. között az érdeklődők előtt.

Laborgyakorlattól, táncórán át a virtuális stúdiótúráig, a Virtuális Nyílt Napok betekintést nyújt a kar járványhelyzet alatti működésébe. Az érdeklődők megismerkedhetnek néhány oktatóval, a szakkínálattal, és főként a diákokkal, akik a sapientiás hallgatói élményeikről mesélnek.

A tematikus napokon az egyes szakok, tanszékek kerülnek bemutatásra a következő program szerint:

  • április 26. – Környezettudomány Tanszék
  • április 27. – Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok Tanszék
  • április 28. – Jogtudományi Tanszék
  • április 29., a Tánc Világnapja – Média Tanszék: Táncművészet szak
  • április 30., a Magyar Film Napja – Média Tanszék: Filmművészet, Fotóművészet, média szak

A Virtuális Nyílt Napok lehetőséget adnak arra, hogy az érdeklődők első kézből szerezzenek információt a karon folyó oktatásról, szakmai és szabadidős tevékenységekről, a diákéletről, illetve, ha bármilyen kérdésük van a felvételit illetően, azt közvetlenül feltehetik az adminisztrációs személyzetnek minden nap ugyanabban az időintervallumban 14:30 és 16:00 óra között.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Amellett, hogy megismerhetik a kar különböző felületeit és programjait, a virtuális látogatók ízelítőt kapnak online órából, labor-, tánc- és stúdiógyakorlatból, valós idejű kerekasztal-beszélgetések során értesülhetnek az adott tanszék sajátosságairól, délutánonként pedig sikeres jelenlegi és volt hallgatókkal beszélgethetnek.

Emellett részt vehetnek az egész hetes nyereményjátékban is. A 2020-ban bemutatott 360.kv.sapientia.ro platformon el fognak rejteni 12 Sapi-szörnyet. Aki ezeket megtalálva megoldja a szörnyecskéktől kapott feladatot és a helyes választ beküldi a játékról szóló bejegyzésben található linkre, esélyes tulajdonosa a 3 darab TechOne S2 Pro aktivitásmérő karóra egyikének.

Az eseménysorozat részletes programja itt olvasható

banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?