Mikulás-napi motoros felvonulás és ajándékosztás Háromszéken

A Mikulás motoros segítői már délelőtt hozzákezdtek az ajándékosztáshoz, óvodákat és bölcsődéket kerestek fel.

Mikulás-napi motoros felvonulásra és ajándékozásra került sor ma Sepsiszentgyörgyön és Kovászna városban. Több tucat, ünnepi fényekkel feldíszített motor vonult végig a háromszéki megyeszékhely és a fürdőváros utcáin.A motoros Mikulások már tavaly is osztottak ajándékot | Fotó: covasnamedia.ro

A Mikulás motoros segítői délelőtt ellátogattak a sepsiszentgyörgyi óvodákba és bölcsődékbe, ahol több mint 2000 ajándékot osztottak szét a gyerekek között. A motorosok felvonulása délután 5 órakor kezdődött az Állomás negyedből, az 1-es buszjárat útvonalán, majd 17.30-kor a Sepsi Value Center parkolójábat, ahol fényképezkedni lehetett velük. Sepsiszentgyörgyről a motorosok 19:30 körül Kovásznára indulnak, ahol további 500 ajándékcsomagot osztanak ki a gyerekeknek.

Márk János a Mikulás napi motoros felvonulás szervezője felidézte, hogy tavaly az ajándékosztás balul sikerült. Akkor ugyanis a buszmegállókban osztották az ajándékokat ám többen lökdösődtek, hogy minél több csomaghoz jussanak és előfordult, hogy megrongálták a motorokat és letépték a motorosok Mikulás jelmezeit. Emiatt idén a háromszéki motorosok megállás nélkül vonulnak fel a városban, az ajándékokat előzetesen az óvodákban és bölcsődékben osztották szét a gyerekeknek. Sepsiszentgyörgyön 2019-ben került sor első alkalommal a Mikulás napi motoros felvonulásra és ajándékosztásra.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?