Megtalálták a legszebb sepsiszentgyörgyi zöldövezeteket

Kiválasztották Sepsiszentgyörgy legszebb lakónegyedi zöldövezeteit. Mint arról beszámoltunk, a sepsiszentgyörgyi önkormányzat lakónegyedi szépségversenye idén anélkül zajlott, hogy a lakóknak nevezni kellett volna.

Május végén és június elején egy szakmai zsűri látogatta végig a város negyedeit, összesen 60 lakónegyedi zöldövezetet értékeltek. Ennek során a zsűri a zöldövezetek gondozásába fektetett munkát, a növények szépségét és változatosságát, valamint a területek tisztaságát is értékelte.

Döntésük alapján Sepsiszentgyörgy legszebb lakónegyedi zöldövezete idén az Egészségügy sétány 5. szám, 9-es tömbházához tartozik, amelyet Diószegi Gizella, Szabó Árpád, Nagy István és Veres Zsuzsa gondoznak.

Fotók: Sepsiszentgyörgy önkormányzata

A második helyezett az Otthon sétány 13. szám 29-es tömbházának zöldövezete, amelyet György Eda-Anita gondoz.

A harmadik helyezett pedig az Ág utca 25. szám 18-as tömbháza melletti zöldövezet, amelyet Uștea Lenuța, Antal Iosif és Karda János gondoznak.

Idén a zöldövezeti szépségverseny fődíja egy kültéri, pihenésre alkalmas asztal, valamint egy, a tömbházra kifüggesztett emléktábla. Ugyanakkor a Dalia virágüzlet egy 500, 300 és 100 lej értékű utalványt ajánl fel az első három helyezett számára, amelyeket 2024 tavaszáig lehet levásárolni.

A sepsiszentgyörgyi városháza az első három helyezettet egy személyre szabott szolgáltatáscsomaggal is megjutalmazza, amely belépőjegyeket tartalmaz a Művész Moziba, a városi strandra, a sugásfürdői kezelőközpontba és a Sugás Spa-ba.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?