Kizártak a PSD-ből egy szexuális bűncselekménnyel gyanúsított képviselőt

Az Argeș megyei szociáldemokrata honatya vélhetően kiskorúakkal létesített homoszexuális kapcsolatot.

Kizárta soraiból a nagyobbik kormánypárt Aurel Bălășoiu parlamenti képviselőt, azt követően, hogy kompromittáló felvételek került elő róla, írja a digi24.ro. „A PSD semmilyen módon nem tolerálja a törvény, az emberi méltóság és a keresztény erkölcs lábbal tiprását” – kommentálta a párt hivatalos Facebook-oldalán a honatya kizárását. A PSD elvárja, hogy Bălășoiu lemondjon parlamenti mandátumáról.Aurel Bălășoiu | Fotó: cdep.ro

A szóban forgó felvételek, melyek eljutottak a pártvezetéshez, csoportos szex közben készültek a képviselőről. A fotók alapján valószínűsíthető, hogy az orgián kiskorúak is részt vettek, a honatya tehát szexuális bűncselekményt követhetett el. Az ügynek külön pikantériát kölcsönöz, hogy a kizárt képviselő ortodox teológiát végzett.

„Folytatom, harcolni fogok. Gond egy se, folytatom. Kizártak, de nem probléma. Nem ismerem be!” – válaszolta Bălășoiu arra a kérdésre, beismeri-e, hogy kiskorúval volt szexuális kapcsolata. A PSD kilátásba helyezte, hogy ha nem mond le, kezdeményezni fogja a képviselő mentelmi jogának a megvonását.

Mielőtt parlamenti képviselővé választották volna, Aurel Bălășoiu egy Argeș megyei község polgármestere volt.

Kapcsolódók

Kimaradt?