Kimentett egy sofőrt a lángoló autóból két rendőr

Kimentett egy sofőrt a lángoló autójából Két Piatra-Neamţ-i rendőr, miután a férfi oszlopnak csapódott. Kiderült, a férfi ittas állapotban ült volánhoz. 

A Neamţ Megyei Rendőr-főkapitányság (IPJ) szóvivője, Ramona Ciofu elmondta, a sofőr beszorult az autóba, majd a környéken járőröző rendőrök azonnal beavatkoztak.

Illusztráció: Pixabay

„Az első vizsgálatok alapján kiderült, hogy a 43 éves Piatra-Neamţ-i férfi elvesztette az uralmát a járműve felett, letért az úttestről és egy oszlopnak ütközött. Az ütközés következtében az autó azonnal kigyulladt. A közelben járőröző rendőrök másodperceken belül a helyszínre érkeztek. Az autó ekkor már lángokban állt, a sofőr pedig beszorult a gépjárműbe. Lucian Oprea és Marius Ciubotaru gondolkodás nélkül nekiláttak, hogy kihúzzák a sofőrt az utastérből, majd megfékezték a tűz terjedését a tűzoltóság kiérkezéséig” - közölte a megyei rendőrség szóvivője.

A sofőr orvosi ellátásra szorult, kórházba szállították. A rendőrség folytatja a nyomozást ittas állapotban elkövetett járművezetés és gondatlanságból elkövetett testi sértés vétsége miatt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?