Két autó is „feldobta a talpát” Szatmárnémetiben

Az elmúlt hét folyamán két olyan közlekedési baleset is történt a szatmári megyeszékhelyen, amelyben az érintett autók felborultak.

A képre kattintva galéria nyílik | A szerző felvételeiAz első baleset április 19-én történt: egy 43 éves nő vezette autóját a szatmárnémeti Ady Endre utcában, amikor az út szélén szabályosan parkoló autóknak ütközött, egy járművet a másikba tolt, sajátja pedig felborult. A balesetben az autóban utazó 11 éves gyermek megsérült, de ami még durvább: a sofőrnél 0,94 mg/l légalkohol-szintet mutatott ki a szonda. Megjegyzendő, hogy a baleset kora délután, 13 óra körül történt…

A második balesetben – szombaton – a felborult autó vezetője nem volt hibás: egy 56 éves nő a parkolóból úgy akart a közlekedésbe csatlakozni, hogy nem volt elég figyelmes, ütközött egy 57 éves szatmári férfi vezette autóval, az ütközés viszont annyira szerencsétlenül történt, hogy a szabályosan közlekedő autós gépjárműve landolt égnek meredő kerekekkel. Szerencsére senki sem sérült, a vétkes autós jogosítványát 90 napra felfüggesztették.

Kapcsolódók

Kimaradt?