FRISSÍTVE - Tömeges rosszullét egy Râmnicu Vâlcea-i étteremben: 16-ból 15 személynek pozitív lett a tesztje marihuánára

Illusztráció: Moldován Árpád Zsolt

Egy Râmnicu Vâlcea-i étteremben tartott összejövetel több résztvevője is kórházba került szombat este, miután rosszullétre panaszkodtak. Az ügyben kábítószer-kereskedelem miatt indult nyomozás.

A Vâlcea megyei rendőrség szombat esti tájékoztatása szerint a város egyik éttermében tartott bulin mintegy 70 személy vett részt, közülük többen is rosszul lettek, 16-an kórházba kerültek. Valamennyien fejfájásra, hányingerre és alhasi fájdalmakra panaszkodtak - számolt be a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője, Octavian Fulger.

Vasárnap a Râmnicu Vâlcea-i megyei sürgősségi kórház menedzsere, Dan Ponoran az Agerpres hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy a 16 személy közül 15-nek pozitív lett a drogtesztje marihuánára. A 20 és 53 év közötti személyek mindegyikét hazaengedték az éjszaka folyamán vagy reggel, egyiküket sem kellett beutalni a kórházba. Sajtóértesülések szerint a kórházba került személyek füves sütit fogyasztottak.

Az ügyben kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem miatt indult nyomozás, amelyet a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) folytat - közölte korábban a rendőrség. 

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?