Ittasan vezette autóját egy Hargita megyei nő, összeütközött egy másik járművel

Összeütközött két személygépkocsi a Hargita megyei Maroshévíz közelében keddről szerdára virradó éjszaka, aminek következtében négy személy megsérült. A balesetet okozó autó vezetője alkoholt fogyasztott, mielőtt a volánhoz ült.

Éjfél után nem sokkal Maroshévíz felől Gyergyószentmiklós irányába tartott egy autó, amelyet egy 27 éves helyi nő vezetett. Egy adott pillanatban – egyelőre ismeretlen okokból – elveszítette uralmát a jármű felett, megcsúszott, és nekiütközött egy másik személygépkocsinak, amelyet egy 33 éves Szatmár megyei férfi vezetett – tájékoztatott a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.Illusztráció: Facebook

A balesetben négy személy sérült meg, a két autóvezető és a járművek utasai, vagyis összesen három nő és egy férfi. A szerencsétlenség után mindannyiukat kórházba szállították.

A helyszínelő rendőrök mindkét autó vezetőjét alkoholtesztnek vettették alá, a balesetet okozó autó vezetőjének 0,49 mg/l alkoholmennyiséget mértek a leheletében, míg a szatmári férfi tesztjének eredménye negatív lett.

A rendőrségi közleményben megjegyzik, hogy még vizsgálják a baleset pontos körülményeit, ugyanakkor ittas vezetés és gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt eljárást indítottak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?