Halálos baleset történt Maroshévíz közelében

Letért az útról és felborult egy személygépkocsi Maroshévíz közelében. Egy tízéves gyermek ki tudott menekülni a roncsból, amelyőb a tűzoltók szabadították ki annak hetven év körüli vezetőjét. Az idős sofőrt a mentők próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. 

Súlyos közlekedési baleset történt pénteken kora délután a Maroshévíz, illetve a Hargita és Maros megye határán fekvő Csobotány között. A szerencsétlenségben egy személy életét vesztette, közölte a Hargita megyei katasztrófavédelem.

A baleset helyszínére három speciális mentőjármű érkezett a maroshévízi tűzoltóságtól, illetve mentőszolgálattól. A baleset körülményeiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy személygépkocsi letért az útról és felborult.

Egy tízéves gyermek egyedül ki tudott mászni a járműből, így elsőként őt látták el a mentők, amíg a tűzoltók kivágták a roncsból annak 70 év körüli vezetőjét, akit próbáltak újraéleszteni, de végül az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani – tudatta a katasztrófavédelem.

(Címlapi illusztráció forrása: Pexels)

 

Kapcsolódók

Kimaradt?