Gazdasági műhelytáborba várják a vállalkozó fiatalokat

Az őrületesen fejlődő és változó gazdasági világban fontos megállnunk és körültekintően átgondolnunk tevékenységeinket, ebben szeretné segíteni a vállalkozó és vállalkozni vágyó fiatalokat a 14. alkalommal megszervezett Workshop – gazdasági műhelytábor.

„Álljunk meg egy szóra!”, ez az idei tábor szlogenje, mondta el a Maszol érdeklődésére Karácsony Zsolt, a szervező sepsiszentgyörgyi Junior Business Club (JBC) elnöke, aki szerint az eddigi háromszéki helyszínek helyett idén a Hargita megyei Kápolnásfalu közelében, a modern Magic Harghita Resortban szervezik a tábort augusztus 31. és szept. 3. között.

Fotók: a szervezők

Karácsony Zsolt szerint az élmények és az ismerkedési lehetőségek mellett a szakmaiságra és a tapasztalatcserére fókuszálnak. A meghívott szakemberek, gazdasági vezetők, előadók változatos előadásai, illetve az egyéni és a csoportos beszélgetések határozzák meg a tábor hangulatát. Céljuk, hogy segítsenek a fiataloknak eligazodni úgy a vállalkozói-gazdasági és szakmai közegben, mint a társadalmi életben.

A Workshop tábor délelőtti előadásain sikeres vállalkozók, szakemberek, tanácsadók és közéleti vezetők adják át szakmai tudásukat és tapasztalatukat a táborozóknak. Az előadók között szerepel Farkas Levente, a Marketingiskola.ro alapítója, Jakab István Barna, Kovászna Megye Tanácsának alelnöke, Lőrincz Andor, a Magic Harghita Resort tulajdonosa, Nagy Jenő, az Optiboost Kft. marketing stratégiai menedzsere, Nagy Károly, a Promelek XXI Kft. ügyvezető igazgatója és a Romániai Magyar Közgazdász Társaság elnöke, valamint Szakács-Paál István, a Harghita Business Center igazgatója.

A gazdasági programok mellett az idei táborhelyszín számos lehetőséget kínál a lazításra és szórakozásra is. A résztvevőket szabadtéri dézsa, relax sarok, tábortűz, borkóstoló, sörkóstoló, karaoke party várja. A 4 napos táborban gondoskodnak a résztvevők teljes ellátásáról, beleértve a szakmai és szabadidős programokon való részvételt, a szállást, a napi háromszori étkezést, a kávézásokat.

 A Junior Business Club még július 30-ig kínálja a kedvezményes, Early Bird jegyeket. A feltételekről és a regisztrációs díjakról bővebben a www.workshop.juniorbusinessclub.ro weboldalon lehet tájékozódni.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?