banner_Lby144CD_KUK_12_maszol-970_250.jpg
banner_JLt9ZURq_KUK_12_maszol-300_250.jpg

Kreatív Kolozsvár – Ismét vállalkozásfejlesztő programokat indít a Pont csoport

Az idén hét éves K+ Tehetségtámogató projekt részeként indult a Pont Csoport Kreatív Kolozsvár című vállalkozásfejlesztő programja. Májusban Kreatív Kolozsvár-estekre és workshopokra várják a kolozsvári és a környékbeli vállalkozó kedvű fiatalokat, vállalkozókat, cégvezetőket és a témák iránt érdeklődőket – közölték közleményükben a szervezők. Idén a kolozsvári Xponential Transylvania Coworking & Office ad otthont a Kreatív Kolozsvár-programoknak.

Május 12-én, csütörtökön 18 órától startol az idei év első Kreatív Kolozsvár Estje, ahol vállalkozókkal és tanácsadókkal lesz lehetőség beszélgetni arról, hogy honnan és mikor érdemes tőkét bevonni egy vállalkozás fejlesztésére. Meghívottként jelen lesz Szabó András digitálismédia- és üzletfejlesztési szakértő, Ilyés Szabolcs, a RegioConsult ügyvezető igazgatója, valamint Gönczi József, a Romániai Vállalkozásokért Egyesület (ROVE) vezetője. A Kreatív Kolozsvár-estre itt regisztrálhatnak az érdeklődők.

Május 20-án két workshopot is szerveznek: pénteken 9 és 12.30 óra között Hűvös Ágnessel, a Karson Consulting stratégiai tanácsadójával találkozhatnak, akik regisztrálnak Az Érdeklődőből vevők, vevőkből partnerek – A strukturált értékesítés stratégiája című képzésre. A workshop azoknak szól, akik szeretnének többet megtudni a marketingről, a márkaépítésről és a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kialakításának módszereiről. A képzésen összesen 24 személynek tudnak helyet biztosítani. Az érdeklődők május 17-ig itt regisztrálhatnak.

Ugyanaznap a délutáni workshop 14 órakor kezdődik és 19 óráig tart. Ezen a képzésen Himer Csilla mikrovállalkozási tanácsadóval és Hűvös Ágnes stratégiai tanácsadójával dolgozhatnak együtt, akik szeretnék megtudni, hogyan lesz egy ötletből vállalkozás. Az eseményre a Kreatív Kolozsvár honlapon lehet regisztrálni. Ugyanazon a napon akár mindkét műhelymunkára is jelentkezhetnek az érdeklődők.

F2F – Fiatal vállalkozók a fiatalokért címmel indítanak egy intenzív háromhetes mentorprogramot június 7–28. között, ahová 18–35 év közötti vállalkozókat vagy vállalkozásban gondolkodó fiatalokat várnak. A program abban segít, hogy a fiatalok jobban megismerjék a vállalkozásépítés legfontosabb lépéseit, a képzésen megbizonyosodhatnak róla, hogy mennyire megvalósítható az ötlet, amibe belevágtak. Tanulhatnak az üzleti modellekről, piaci validációról, korai fázisú marketingmegoldásokról. A mentorprogramban trénerként vesznek részt: Orosz Adrián és Hűvös Ágnes, a Karson Consulting stratégiai tanácsadói. A részletek hamarosan elérhetőek lesznek www.kreativkolozsvar.ro honlapon és a Facebook-oldalukon.

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_xODnunXR_NYAR ON F300x250 px.jpg

Kimaradt?