banner_MpsidwSE_970x250_Haromszek.jpg
banner_3lV7MYIa_300X250_Haromszek.jpg

FRISSÍTVE - Több mint 1000 négyzetméteren lángolt egy szászrégeni bútorgyár

Fotó: Maros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU)FRISSÍTVE - Lángba borult péntek este egy bútorgyár több raktárhelyisége a Maros megyei Szászrégenben. A tűz több mint 1000 négyzetméternyi területet érintett, a szomszédos raktárak is veszélyben voltak. Hargita és Beszterce-Naszód megyéből is hívtak tűzoltókat. FRISSÍTÉS: Több mint 300-an maradtak munka nélkül.

A Maros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) a térség elkerülésére figyelmeztette a lakosságot a RO-ALERT rendszeren keresztül a jelentős mennyiségű füst miatt, amely megnehezítette a közlekedést Szászrégenben.

Sérültekről nem érkezett jelentés.

FRISSÍTÉS: Három gyártócsarnok teljesen leégett

Több mint 60 tűzoltó hét órán keresztül oltotta péntekről szombatra virradóan a szászrégeni Dalin bútorgyárban kitört tüzet, amelynek következtében három gyártócsarnok teljesen leégett, két másik épület pedig megrongálódott, írja az Agerpres. A tűzfészkeket szombat hajnalra sikerült felszámolni.

A gyár több mint 300 alkalmazottja gyakorlatilag munkahely nélkül maradt, mert a lángok a munkagépeket és a gyártósort is majdnem teljes egészében elpusztították.

A tűz oka egyelőre ismeretlen, szakbizottság fogja kivizsgálni az ügyet.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_TfWzz7sC_300x250-HU.jpg
banner_Y04tqfmE_970x250_HU.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?