Eszméletlenre itta magát a pópa, az utcáról szedte össze a mentő

Az illető Vaslui-ban iszogatott egy ukrajnai kollégájával, rossz vége lett.

Az utcán összeesett ortodox paphoz riasztották Vaslui-ban a mentőket. A helyszínre érkező egészségügyiek megállapították, hogy az illetőt hullarészeg, az ájulást túl sok alkohol elfogyasztása okozta.A kép illusztráció | Fotó: Pixabay

Az egyházfi Neamț megyében szolgál, s azért utazott a saját gépkocsijával Vaslui-ba, hogy ott egy, az ukrajnai Csernovicból érkező kollégájával találkozzon, s elfuvarozza magához. Találkoztak is, a találkozás örömére pedig italozni kezdtek a Neamț megyei pap autójában.

Az iszogatást addig folytatták, mígnem a gépkocsi tulajdonosa rosszul lett, s kiszállt az autóból, hogy kiadja magából az alkoholt, azonban elájult. A mentősök kórházba szállították gyomormosás, s esetleges utókezelések céljából.

A történetet a csernovici pópa adta elő a mentősöknek, nem kis nehézségek árán, lévén maga is erősen illuminált állapotban. A fültanúk elmondása szerint az ittas ukrajnai pap, valószínűleg a történtek miatt, kijelentette, hogy meggondolta magát, nem akar Romániában maradni, hanem visszatér Csernovicba.

Kapcsolódók

Kimaradt?