banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Családvédelemről és koalíciós válságról szól a 10 perc Bukarest legújabb adása

Múlt pénteken elfogadták a helyi közösségek fejlesztésére irányuló 50 milliárd lejes keretprogramot, most kedden pedig a költségvetés-kiegészítést. Az Anghel Saligny fejlesztési program elfogadásához az RMDSZ ragaszkodott még a költségvetés-kiegészítés előtt, hiszen a településeknek mihamarabb pénzforrásra van szükségük a víz- és csatornahálózat, a gázhálózat bővítéséhez, az utak javításához és modernizálásához.

„Bár tudtuk, hogy az USR–PLUS számára a vidék felzárkóztatása kevésbé fontos, de azt nem gondoltuk, hogy egy ilyen program ahhoz vezet, hogy az USR–PLUS az AUR-ral közösen bizalmatlansági indítványt nyújtson be a kormány ellen” – mondja Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke a 10 perc Bukarest című sorozat 24. adásában.

A kormányfő-helyettes a videóban beszél még a kormányválságról, a költségvetés-kiegészítésről és arról, hogy az RMDSZ azt az álláspontot fogja képviselni, hogy jövő év tavaszáig be kell fagyasztani az energiaárak növekedését, ezzel egy időben pedig a rászorulóknak az energiaár kifizetéséhez támogatást kell nyújtaniuk.

banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_LsIDgb8C_webbanner_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?