Com’ON Sepsi: 30 program megvalósítását támogatják

A sepsiszentgyörgyiek kiválasztották azokat a kezdeményezéseket, amelyek megvalósítását pénzzel támogatja a városháza.

Közel kétezren szavaztak a Com’ON Sepsi idei kiadásában és a 46 beérkezett kezdeményezés közül a szavazatok alapján 30 rendezvény megvalósítását támogatja legtöbb 2600 lejjel a sepsiszentgyörgyi önkormányzat.

A nyertes programok között szerepel autósmozi, önvédelmi képzés, elsősegély képzés, szabadtéri esemény a Bodok Hotel tetején, városi kertészkedés, színházi és zenei előadások, számos mozgásprogram és képzés. A nyertes kezdeményezések listája elérhető a www.comonsepsi.ro honlapon. A 30 támogatott ötletet idén november 30-ig kell megvalósítaniuk a nyerteseknek és ezeknek a rendezvényeknek nyitottnak és ingyenesnek kell lenniük Sepsiszentgyörgy lakossága számára.

A sepsiszentgyörgyi önkormányzat és civil partnerei idén negyedik alkalommal hirdették meg a Com’ON Sepsi ifjúsági részvételi programot, amellyel a 14-35 éves fiatalokból álló, informális csapatok ötleteinek megvalósítását támogatják. Az a cél, hogy egyrészt teret adjanak a fiatalok kreativitásának és ötleteinek, másrészt a részvételi költségvetés elveit követve bevonják a város lakosságát egy döntési folyamatba arról, hogy hogyan lehet optimálisan elkölteni a városi költségvetésének egy részét.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?