Ciucă: vannak olyan célkitűzések, amiket nem sikerült megvalósítani

Lemondásának bejelentése után Nicolae Ciucă hétfőn kifejtette, hogy bár vannak olyan dolgok, amelyeket nem sikerült véghezvinnie, „szerénység nélkül állíthatja”, hogy az ország stabilitását biztosította kormányával.

„Mandátumom végén szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akikkel együtt dolgoztam ebben az időszakban. Nem akarom az összes megvalósításunkat felsorolni, mert vannak dolgok, amiket véghezvittünk, és jól jártunk el, de vannak olyan célkitűzések is, amiket nem sikerült megvalósítani, és ezt felvállaljuk” – mondta Ciucă.

Fotó: Gov.ro

Hozzátette, 2021-ben kormányra lépve azt vállalták, hogy megoldanak egy politikai válságot, kezelik a már kialakult válságokat, és most, egy év és közel hét hónap eltelte után szerénység nélkül állíthatják, hogy egy sor olyan intézkedést és döntést hoztak, amellyel biztosították az ország stabilitását.

Véleménye szerint fontos, hogy a politikai pártok ezután is a politikai stabilitást, a gazdasági fejlődést biztosító döntéseket, intézkedéseket hozzanak, és ennek érdekében párbeszédet folytassanak mindazokkal a társadalmi szereplőkkel, akik hozzájárulnak a az ország zavartalan működéséhez.

A távozó kormányfő végezetül köszönetet mondott mindazoknak, akikkel együtt dolgozott mandátuma során, megemlítve a szakszervezeteket, az üzleti és az akadémiai szférát, az értelmiséget, a civil szervezeteket és a médiát.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?