Belügyminisztérium: Ne veszélyeztesse az életét, kövesse az életmentők utasításait!

„Ne veszélyeztesse az életét, kövesse az életmentők utasításait!” Ezzel a felhívással fordul a belügyminisztérium a tengerparti turistákhoz, miután hétfőn néhány óra alatt három ember fulladt a Fekete-tengerbe, közöttük egy vízimentő, aki éppen egy bajba jutott fürdőzőnek próbált segíteni.

„NE VESZÉLYEZTESD AZ ÉLETED! Három ember fulladt meg ma néhány óra alatt. Észak-Eforienál egy turistát a tengerbe sodortak az áramlatok, és az őt menteni próbáló vízimentőt is elkapták az erős hullámok. Végül mindkét férfi megfulladt. Egy harmadik személy életét vesztette a saturni üdülőhelyen. Bement a vízbe, noha piros zászló volt kitűzve, ami azt jelezte, hogy tilos úszni. Kérjük, kövessék az életmentők utasításait!” – áll a belügyminisztérium által közzétett felhívásban.

Amint a Maszolon megírtuk, hétfőn délelőtt egy vízimentő is meghalt, miközben megpróbált kimenteni egy turistát, aki figyelmen kívül hagyta a figyelmeztető piros zászlót Észak-Eforie partján. Nemcsak a vízimentő, a turista is életét veszítette. Velük együtt összesen három ember fulladt vízbe hétfőn a román tengerparton, ahol az erős szél miatt hatalmasak a hullámok.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?