Vizesárokba borult és megfulladt egy idős Arad megyei házaspár

Az Arad Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség felvételeiÉletét vesztette kedd este egy 81 éves férfi gépkocsivezető és 76 éves felesége, miután a Malomárok nevű kanálisba zuhantak autójukkal Borosjenő kijáratánál, és megfulladtak – közölte az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset este fél kilenc körül történt. A tájékoztatás szerint az idős házaspár Apatelke irányába autózott, amikor a jármű eddig ismeretlen okból megcsúszott az úton, nekiment két földgázvezetéknek, majd az árokba esett, de balszerencséjükre a feje tetejére fordul az autó, így a benne ülők víz alá kerültek, s nem tudtak kimenteni.

A helyszínre érkező tűzoltók kihúzták a férfit és a nőt, a rohammentősök megpróbálták újraéleszteni őket, de sajnos nem jártak sikerrel, mindketten a helyszínen életüket vesztették.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Körülbelül két hete, szintén Borosjenő körgyűrűjén egy másik autó is a kanálisba csúszott, a benne ülő három felnőttnek és ket gyereknek szerencséje volt, hogy nem buroltak fel, mert így ki tudtak mászni, és könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

Kapcsolódók

Kimaradt?