Baleset Hargita megyében: utánfutóval ütközött, amely elsodort egy másik autót

Kisebb láncbaleset történt hétfőn reggel a Hargita megyei Csíkrákos és Csíkmadaras közötti Sósréten, az 578-as jelzésű európai úton – tájékoztatott a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy 43 éves csíkmadarasi férfi által vezetett személyautó egy másik, 53 éves férfi által vezetett kocsi utánfutójának ütközött, az pedig ennek következtében nekicsúszott egy harmadik autónak, amelyet egy 19 éves csíkszentdomokosi nő vezetett. Utóbbi jármű lesodródott az úttestről és felborult.

Fotó: Csíki Közlekedési Infó Facebook-csoport

A 43 éves autóvezető elhagyta a baleset helyszínét, de a rendőrök rövid időn belül megtalálták Csíkrákoson. Mint kiderült, a férfinak nem volt érvényes jogosítványa és megtagadta az alkoholtesztet. Mindhárom autóvezető megsérült, ezért kórházba szállították őket. A másik két autóvezetőt sikerült alkoholtesztnek alávetniük, mindkettő eredménye negatív lett.

Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés, jogosítvány nélküli autóvezetés, baleset helyszínének elhagyása és alkoholteszt megtagadása miatt indítottak eljárást.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?