Kisfia született a nőnek, aki megmenekült a hét halálos áldozattal járó balesetből

Egészséges gyermeknek adott életet az a nő, akit mentővel szállítottak kórházba kedd reggel Iaşi megyében, amikor a mentőautó egy kamionnal és egy kisteherautóval ütközött. Az ütközés következtében heten életüket veszítették, csak a várandós nő és a két mentős élte túl.

Marianak, a tragédiától megmenekült asszonynak kisfia született, aki az Albert Nicolas nevet kapta. Az újdonsült szülőpár csodának tartja, hogy megszületett gyermekük, és bár rendkívül boldogok, még mindig nem tértek teljesen magukhoz a gondolattól, hogy teljesen másként is alakulhatott volna a sorsuk.  

A baleset helyszíne | Fotó: ziaruldeiasi.ro

Amint a nő kifejtette, hajszálon múlt az életük, és a mentőautó-vezető lélekjelenlétének köszönhetik, hogy megmenekültek, ugyanis éppen jókor rántotta félre a kormányt. A nő elmondása szerint az ütközés pillanatában fel sem fogta, hogy majdnem meghaltak ők is. A férje, Cristi azonban a saját szemével látta a tragédiát, hiszen autójával követte a vajúdó feleségét szállító mentőt, a baleset után nem sokkal ért a helyszínre.

A tragédia halálos áldozatai közül a hat férfi, akik a kisteherautóban utaztak, egy baráti társaság volt, négyen még ugyanabban az utcában is laktak. A kamion vezetője egy 30 éves férfi volt, és szülei, valamint a menyasszonya gyászolják.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?