Összeütközött két autó a Kolozs megyei Nagykapusnál, mindkét autóvezető meghalt

Két személy veszítette életét csütörtök reggel abban a közúti balesetben, amelyben két autó összeütközött, két másik pedig lesodródott az úttestről a Kolozs megyei Nagykapus közelében, az E60-as úton, a település Gyalu felőli kijáratánál.

A Kolozs Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség közölte, hogy a baleset helyszínére két rohammentős egység sietett ki, miután 6 óra 20 perckor befutott a segélyhívás a 112-es sürgősségi számra. A balesetben egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze, és mindkét jármű vezetője, egy 20 éves és egy 40 éves férfi beszorult a roncsokba, mindkettőjüknél szívleállás következett be.

Fotó: Kolozs Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség

A tűzoltók hidraulikus emelőkkel mozdították meg a roncsokat, hogy a mentősök kiszabadíthassák az áldozatokat. Azonnal elkezdték a két áldozat újraélesztését, körülbelül egy órán át próbálkoztak, de egyikük sem mutatott életjeleket.

A balesetben érintett volt egy nyerges vontató és egy utánfutós személyautó is, amelyek az ütközéskor lesodródtak az úttestről, de vezetőik nem szorultak orvosi ellátásra.

A mentés és a rendőrségi helyszínelés idejére forgalomkorlátozás lépett életbe az érintett szakaszon.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?