Öten meghaltak kedd hajnalban egy autóbalesetben

Öt halálos áldozattal és egy személy sérülésével járó autóbaleset történt kedd hajnalban Temes megyében. Egy személygépkocsi egy vasúti töltésnek ütközött, húsz métert repült, majd a sínek melletti mezőre zuhant.

A helyi portálok beszámolói szerint a baleset Újvár közelében történt. Szemtanúk szerint a nagy sebességgel haladó autó sofőrje nem tudott bevenni egy kanyart, és egy használaton kívül helyezett vasúti átjáró közelében a töltésnek csapódott. A gépkocsi legkevesebb húsz métert repült a levegőben, majd többször bukfencezve megállt.

A Temes megyei rendőrség tájékoztatása szerint az autóban négy férfi, egy nő és egy 8 éves gyermek ült. Zsombolyáról tartottak haza a Tógyér nevű településre, és út közben megálltak pizzázni Újváron. A szerencsétlenség akkor történt, amikor folytatták az útjukat.

A mentősöket a baleset egyik szemtanúja, egy buszsofőr hívta ki. Egy nő és három férfi a helyszínen életét vesztette, a negyedik férfi nagyon súlyos, míg a 8 éves gyerek enyhe sérüléseket szenvedett. A kisfiút sokkos állapotban szállították kórházba, mert szülei meghaltak a balesetben. A férfi a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Cikkünk frissül

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?