Két telefonnal a kezében vezette a távolsági kisbuszt

Egy utas filmezte le a Piatra Neamţ-Roman-Iaşi útvonal menetrendszerű járatán szolgálatot teljesítő sofőrt, amint két telefonnal a kezében vezeti a zsúfolt kiszbuszt. 

Az eset vasárnap történt. A felvételt készítő utas az Adevărul című portálnak elmondta, a sofőr menet közben csak úgy zsonglődködött a telefonokkal és közben még a fuvarért kapott pénzt is számolgatta.

„Senki nem szólt neki, mert megszoktuk, hogy ha figyelmezteted őket, akkor idegesek lesznek és erőszakosan vágnak vissza. Láttam még máskor is olyan sofőrt, aki telefonált menet közben, de ez az ember minden határt túllépett azzal, hogy egyszerre két telefonon pötyögtetett vezetés közben” – fogalmazott az utas. Hozzátette: meg kell húzni a vészféket, a szállítási cégek tulajdonosainak egyértelműen a sofőrök tudomására kell hozni, hogy nem tolerálják az ilyen viselkedést.

Mint írtuk, egy hasonlóan felelőtlen Maros megyei sofőr okozott múlt kedden kilenc halálos áldozattal járó balesetet Magyarországon, amikor ahelyett, hogy az útra figyelt volna, az egyik közösségi oldalon élőben közvetített a képsoraira kapott kommenteket nézegette.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?