Ezeket a hangszereket lopták el szombaton egy rockegyüttestől Nagyváradon

Kiraboltak szombat este egy magyarországi rock együttest Nagyváradon, akik most olvasóink segítségét kérik az ellopott elektromos gitárjaik és erősítőjük visszaszerzéséhez. Mutatjuk a hangszerek leírását, valamint fényképet is róluk.

Főként romániai zenészek körében terjed annak a pécsi rock zenekarnak a felhívása, akik román nyelven kiadott segélykérésükkel próbálják mozgósítani a szakmát nagyváradi kirablásukkor eltűnt hangszereik visszaszerzéséhez.

A Maszolhoz eljutott felhívásból kiderül: szombaton, Nagyváradon koncertezett a 30Y nevű pécsi rock banda, amikor egy belvárosi utcácskában feltörték a kisbuszukat, és elvitték a benne levő hangszereiket: három elektromos gitárt és egy erősítőt.

Az általunk közzétett felvételeket a banda bocsátotta rendelkezésünkre az eltűnt hangszerekről, azzal a megjegyzéssel:  a hangszerek ára mellett személyes kötődések okán a veszteség eszmei értéke is magas. Azt remélik, a tolvajok vélhetően zenészek között próbálják majd értékesíteni, így a forró nyomon sikerülhet információhoz jutniuk.

Az eltűnt hangszerek technikai leírása:

  • fehér Squier Strat '70: JV65991 - '83 
  • fekete Squier Strat: SQ09965 - '83-'84
  • Ibanez ATK 300L `90s Japanese
  • Hughes and Kettner Tubemeister 18

Az eltűnt hangszerekkel kapcsolatos információkat az együttes tagjainak a +36-20-3290399-es telefonon és a balazs@30y.hu  címen, valamint Nagyváradon a 0741 626 750-es telefonszámon lehet jelezni.

Kimaradt?